ILLUSIONARY ROCKAZ COMPANY

De tour van IRC ONE zit erop!

De tour van IRC ONE zit erop! Een korte maar zeer krachtige tour. Heel veel liefde en dank gaat uit naar iedereen die aan deze voorstelling heeft gewerkt en iedereen die naar de show is komen kijken.

Binnenkort blikken we uitgebreider terug op deze speciale voorstelling. Stay tuned 💫

IRC ONE
❤️

IRC viert 25 jarig jubileum met speciale voorstelling: IRC ONE

We kunnen zelf ook bijna niet geloven dat het zo lang geleden is maar de Illusionary Rockaz Crew bestaat dit jaar toch echt 25 jaar!  Om deze mijlpaal te vieren gaan we, in bijna volledige originele bezetting, weer samen de theatervloer op. En wel met IRC ONE, een energieke voorstelling over verwantschap, expressie en eigenheid.

AVATĀRA reflecties: The Cast

Na een succesvolle tournee met AVATĀRA, die gedurende 3 maanden en met 30 speelbeurten door heel Nederland reisde, nemen we de tijd om even terug te blikken. Wat zijn vanaf het allereerste idee tot de realisatie van de daadwerkelijke voorstelling de vele hoogtepunten en leermomenten geweest?  In dit meeslepende theaterstuk, gemaakt door Shailesh Bahoran & Duda Paiva, bliezen 6 uitzonderlijke dansers de fantasievolle schuimsculpturen tot leven.

AVATĀRA reflecties: Shailesh Bahoran en Duda Paiva

Na een succesvolle tournee met AVATĀRA, die gedurende 3 maanden en met 30 speelbeurten door heel Nederland reisde, nemen we even de tijd om terug te blikken. Wat zijn vanaf het allereerste idee tot de realisatie van de daadwerkelijke voorstelling de vele hoogtepunten en lessen geweest? De regisseurs, Shailesh Bahoran & Duda Paiva, hebben samen een unieke show ontwikkeld, waarin poppenspel wordt gecombineerd met hedendaagse, hiphop- en funkgerelateerde dansstijlen.