ILLUSIONARY ROCKAZ COMPANY

IRC viert 25 jarig jubileum met speciale voorstelling: IRC ONE

We kunnen zelf ook bijna niet geloven dat het zo lang geleden is maar de Illusionary Rockaz Crew bestaat dit jaar toch echt 25 jaar!  Om deze mijlpaal te vieren gaan we, in bijna volledige originele bezetting, weer samen de theatervloer op. En wel met IRC ONE, een energieke voorstelling over verwantschap, expressie en eigenheid.

Op een klein aantal plekken komen we samen om te vieren waar we staan, te eren waar we vandaan komen en een lofzang te brengen aan de cultuur die ons samenbracht.

Voor meer info en de volledige speellijst klik hier en bestel je kaarten. We spelen maar een paar keer dus zorg dat je erbij bent!

Hopelijk tot dan!

Love

IRC

AVATĀRA reflecties: The Cast

Na een succesvolle tournee met AVATĀRA, die gedurende 3 maanden en met 30 speelbeurten door heel Nederland reisde, nemen we de tijd om even terug te blikken. Wat zijn vanaf het allereerste idee tot de realisatie van de daadwerkelijke voorstelling de vele hoogtepunten en leermomenten geweest?  In dit meeslepende theaterstuk, gemaakt door Shailesh Bahoran & Duda Paiva, bliezen 6 uitzonderlijke dansers de fantasievolle schuimsculpturen tot leven. Het was een bijzonder project dat een sterke indruk heeft achtergelaten op de castleden. Als je nieuwsgierig bent om te lezen hoe deze reis is geweest, lees dan hier de terugblikken van de dansers.

AVATĀRA reflecties: Shailesh Bahoran en Duda Paiva

Na een succesvolle tournee met AVATĀRA, die gedurende 3 maanden en met 30 speelbeurten door heel Nederland reisde, nemen we even de tijd om terug te blikken. Wat zijn vanaf het allereerste idee tot de realisatie van de daadwerkelijke voorstelling de vele hoogtepunten en lessen geweest? De regisseurs, Shailesh Bahoran & Duda Paiva, hebben samen een unieke show ontwikkeld, waarin poppenspel wordt gecombineerd met hedendaagse, hiphop- en funkgerelateerde dansstijlen. Als je nieuwsgierig bent om te lezen hoe de reis is geweest, lees dan hier een interview met de twee makers. Shailesh Bahoran & Duda Paiva.